Yhteystiedot

Jääkuningattaren Kennel
Virpi Hirvelä
Bergkullantie 39
01120 Västerskog, Finland.
p.+358466257555
virpi.hirvela@gmail.com

Uusimmat kuvat

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:183354 kpl

Ensimmäinen automatka!

Maanantai 11.8.2014


Heipparallaa!

Tänään meillä oli kovin jännä päivä.. Me kaikki kahdeksan pientä untuvapalloa päästiin semmoisen valkoisen laatikon kyytiin! Siinä oli neljä rengasta ja kaikkea!
Ensin meitä vähän jännitti ja yritimme huutaa apua.. Sitten tajusimme, että hmm. Tämähän on oikein kivaa ja rentouttavaa puuhaa, ja päätimme ottaa nokoset. Ja koska olemme niin reippaita, päätimme kaikki nukkua eri puolilla takakonttia!

Me ajattiin erilaisia teitä, välillä vähän kovempaa, välillä hiljempaa.. Välillä oli jotain, mitä ne oli? Liikennevaloja? Niissä piti pysähtyä. Sitten taas mentiin. Niin ja haettiin me Janettekin kyytiin! Voi sitä ilon hetkeä, kun tajuttiin, että sekin tulee mukaan! Pitihän se hukuttaa pusuihin..

..Sitten tapahtui vielä jotain jännempää! Pysähdyttiin johonkin missä oli hirveesti muiden eläinten hajuja ja tosi kivoja ihmisiä semmosissa sinisissä takeissa! Meijät kannettiin johonkin ihan isojen koirien vaa'alle! Siis joo, meijät kaikki! Yksitellen kyllä.. Ja kyllähän me painetaan.. Kaikki aikalailla tasan saman verran. Se sinitakkinen tyyppi, jota kutsutaan ilmeisesti eläinlääkäriksi, sano, että eipä oo hetkeen törmänny näin tasaseen pentueeseen!
Meijät kaikki nostettii semmoselle mustalle pöydälle.. Sitten se sinitakkinen täti nosteli meidän jalkoja, tutki kroppaa, kehui purukaluston, pojilta kokeiltiin, et onko ne.. No kyl te tiiätte, NE, olemassa. Olihan nekin. Sitten se kuunteli meitä semmosella hassulla jutulla, se oli ihan kivaa! Ainii ja sitten se laitto meille sirut niskaan ja ihmetteli kun kukaan meistä ei sanonut mitään! Ai mekö muka sanottais tuommosesta piikistä jotain, pyh! Pojat on yleensä niitä vikisijöitä, mut ei, ei meidän pentujengin pojat! Me ollaan superkoiria! ;)
Eläinlääkäri kehui, että olemme hyvin tasainen ja onnistunut pentue! Kaikilla on erinomainen purenta, pojilta löytyy kivekset ja kaikki oli terveitä!! Kaikki oli niin ylpeitä meistä! <3

..Kun päästiin kotipihaan niin päästiin kaikki juoksemaan kilpaa kotiovelle ja sitten alkoi se ruokarumpa.. Tiiätte, 8 kuppia ja 8 nälkäistä vatsaa.. Ruokaaaaaaa nyt heti tänne!! No, sitä sai mitä pyydettiin! Ja sen jälkeen riehumiset ja päikkärit.. Janette roudas meijät sit taas pihalle leikkimään, vitsi et meillä oli taas hauskaa!! Se niin tykkää meistä ja me siitä! <3

Tämmönen oli meidän aamu/iltapäivä, nyt me nukutaan jo yöunta.. <3
Hyvää yötä teille kaikille kanssa eläjille!

xoxoxo, Jääkuningattaren A-pentue!

-Janette-


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini