Yhteystiedot

Jääkuningattaren Kennel
Virpi Hirvelä
Bergkullantie 39
01120 Västerskog, Finland.
p.+358466257555
virpi.hirvela@gmail.com

Uusimmat kuvat

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:169352 kpl

Jännittää!

Perjantai 23.5.2014 klo 21:43


Tänään meidän perheellä oli perhosia vatsassa oikein urakalla.. Aamu alkoi niinkin jännittävällä asialla kuin eläinlääkärissä käynnillä.

Meille oli varattu aika klo 9, jossa oli tarkoitus rokottaa Ruu ja saada yhteen ehkä hetkeen tärkeimpään asiaan varmuus: ultraääni Nalalle!
Ruu nautti omaan tyyliin piipittäen rokotukset niskavilloihinsa jonka jälkeen oli neiti pulleron vuoro. Maha on kasvanut lupaavasti ja kilojakin oli kertynyt, joten eläinlääkärille oli helppo todeta, että odotamme siellä olevan pentuja.
Nalan päästyä eläinlääkärissä selälleen köllöttelemään aloitti eläinlääkäri mahakarvojen ajelun (se taisi olla tämmöisenä 27 asteisenä päivänä Nalalle hyvinkin miellyttävä tapahtuma). Ultraäänessä paljastui, että kyllä, pentuja on näkyvissä ja ilo valtasi koko meidän perheen! Ensimmäiset pyreneittenkoiranpennut syntyvät vihdoin meidän perheeseen! JEE! :)
Nala nautiskeli ultarasta sen verran hyvin, että sitä sai hieman ravistella nousemaan - taisi geeli viilentää neidin oloa entisestään. ;)

Loppu päivänä rentoiltiin ja kävimme maalla tutustumassa hevosiin, lehmiin ja päästeltiin höyryjä, kun lääniä löytyi ison Ruunkin tassuille! ;)

Mutta tällä kertaa, näihin tunnelmiin ja Juhannus "jäänalleja" odottelemaan! <3

-Janette-


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini