Yhteystiedot

Jääkuningattaren Kennel
Virpi Hirvelä
Bergkullantie 39
01120 Västerskog, Finland.
p.+358466257555
virpi.hirvela@gmail.com

Uusimmat kuvat

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:169314 kpl

Kemijärven Ryhmänäyttely 31.3.2012

Tiistai 3.4.2012 klo 4:15


                     Ryhmänäyttely

Lähdimme matkaan perjantaina 30.3 illalla 18.30 aikaan ja tarkoitus oli ajella kaikessa rauhassa sillä periaatteella, että olisimme perillä ennen kehien alkua klo 11.

Matka sujuikin jo alusta asti hyvin ja ensimmäisen pysähdyksen teimme Jyväskylässä. Siellä tankkasimme, söimme ja koirat kävivät jalottelemassa. Olihan matkaa jo jonkin verran takana.

Seuraava pysähdys oli sitten jo Oulussa ja sama toistui. Tällöin Janette tuli ajamaan, jotta saisin hetken levätä. Nukahdinkin n.1,5h jonka jälkeen jatkoin ajamista, jotta Janette sai nukkua. Ja hups, olimme Kemijärvellä klo 4.35! :D Olimme siis tulleet 900km pysähdyksineen alle 12h.

Parkkeerasin ABC:n pihalle odottelemaan sen aukeammista, sillä se aukesi vasta klo 6. Nukahdimme molemmat vielä hetkeksi ja heräsin klo 6.40. Käytin koirat ulkona, herättelin Janeten ja menimme aamupalalle.

Olimme näyttelypaikalla ajoissa ja juoksutimme koiria ulkona, jotta niiden varmasti jäykistyneet jäsenet vetreytyisivät. Sisällä menimme kehän laitaan ja vietimme aikaamme juoksuttamalla niitä kehässä muutaman kerran ja höpsötellen niiden kanssa.

Kehät alkoivat ajoissa ja näyttivätkin sujuvan aikataulun mukaan jouhevasti, ilman sen isompia kommeluksia. Pyrrejä oli kolme, 2 junnu narttua (Nala ja Ruusu) ja sitten Lilo avoimessa luokassa. Tuomarina Marja Talvitie

Janeten kanssa olimme sopineet, että tulen juoksemaan kehään, jos meidän koirat ovat samaan aikaan kehässä.

Nala sai erinomaisen ja sa:n ja Lilo erittäin hyvän. Tässä vaiheessa olin jo valmis menemään kehään kilpailuluokkaan, kun tuomari ilmoitti ettei siihen ole tarve vaan kun on kyse saman perheen koirista, tulee vain voittaja kehään ja sehän oli Nala. Eli Nala sai toisen sertinsä, oli rotunsa paras ja paras narttu 1:nen. Lilon sijoittuessa toiseksi.

Jäimme siis odottamaan ryhmäkehien alkua, johon oli aikaa liki 3,5h. Tässä välissä kävimme viemässä koirat autoon lepäämään ja kävimme itse tervehtimässä Janeten ja hänen veljiensä mummia palvelutalossa.

Ryhmäkehät olivat myöhässä ja alkoivat vasta liki neljää (tuomareiden olisi kuulema pitänyt olla kentällä klo 16 ;)).

Nala tippui ensimmäisten koirien joukossa ja näin pääsimme lähtemään hotelliin. Sinne saavuttuamme koirat söivät ja me lähdimme itse syömään. Janette pisti saunan päälle lähtiessämme, jotta saisimme käydä siellä heti syömästä tultuamme ja pääsisimme ajoissa nukkumaan. Aamulla oli lähtö takaisin Helsinkiin päin.

Lähdimme aamulla ajelemaan klo 8.35 ja ensimmäinen pysähdys oli taas Oulussa, seuraava Jyväskylässä ja sitten vielä Lahdessa.
Kotona olimme klo 20.40 eli selvisimme ilman luvattua lumisadetta.

Kiitos ihanasta reissusta Janette, Nala ja Lilo <3

- Virpi


Kommentit

3.4.2012 22:42  Arita Werkelin

Onnea vaan taas tytöt,kyllä te vaan jaksatte ajaa...Huomasin että yhden suunnan matka teillä oli yhtä pitkä kuin meidän suunnitteilla oleva astutusmatka syksyllä:)Jos te jaksoitte niin kyllä kait mekin jaksetaan...
Onnea vaan eteenpäin kehiin sekä pentusuunnitelmille :) Jokos kohta saa nähdä kuka se upea uros on...<3


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini